Tilbage til sport

Skal du tilbage til sport?

Klinikken tilbyder en målrettet genoptræning for dig, der skal tilbage til sport igen bedst muligt. Der vil både være mulighed for at træne i vores træningscenter med alle de fornødne redskaber eller blive vejledt i øvelser til hjemmet eller fitness.

Du vil få en grundig undersøgelse, hvor din muskelstyrke bliver testet med dynamometer og din kontrol og stabilitet i forskellige tests. Derefter vil der blive udviklet et træningsprogram, som passer præcis til din problematik med løbende evaluering. Til slut vil der blive lavet et professionelt testbatteri, som skal afgøre, om du er klar til at vende tilbage til sport.

Dette tilbud kan fx være for dig, som måske allerede har været igennem et genoptræningsforløb i kommunen, men mangler den sidste vejledning, test og træning til at komme tilbage i topform. Hvis du har forsikring som dækker, har du også mulighed for at tage et fuldt forløb på klinikken.

Det er typisk skader på korsbånd, ledbånd og menisk/ledlæbe, som kræver et længere og grundigt genoptræningsforløb og specielt efter operation. Det kan også være en længerevarende seneproblematik i ankel, knæ, lyske eller skulder, som har brug for en fokuseret genoptræning.

Med henvisning vil et forløb være ret billigt og specielt hvis du er medlem af Danmark.
Ring eller kontakt her ved spørgsmål.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål, som du gerne vil have en fysioterapeut til at svare på? Det kan være, du er i tvivl, om du vil have gavn af en fysioterapeutisk behandling eller har brug for råd eller afklaring. Kontakt os her, og vi vil svare hurtigst muligt.

Bestil en tid hos os allerede i dag. Kontakt os i dag på telefon (+45) 62 21 44 93 eller mail svendborgsundfys@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag