Simon

Simon Sæderup

Fysioterapeut B.Pt 2015

Exam.MPT 2019

Arbejdserfaring:

Svendborgsund Fysioterapi siden 2020

Også tilknyttet Ærø Fysioterapi og tidligere løbetræner på UCL Lillebælt og vikarieret ved Kiropraktisk klinik Fredericia og Fysiopunkt Odense.


Kurser:

- GLAD knæ og ryg underviser

- Kinesiotape KT1

- Examineret i 3 års efteruddannelse ved Muskuloskeletal Fysioterapi, hvilket blandt andet omfatter:

- Røde flag og Differentialdiagnostik: medicin/neurologi/reumatologi/spinalkirurgi/

billeddiagnostik

- Kognitiv smertehåndtering og patientuddannelse

- Manuelle færdigheder i mobilisering og manipulation - 30 timers supervision af behandling

- Forskningsbaseret tilgang til undersøgelse og behandling.

Via min uddannelse til muskuloskeletal fysioterapeut har jeg fået et bredt indblik i både undersøgelse og diagnostik. Herunder stort kendskab til differential diagnoser i grupperne rheumatologi, neurologi og almen medicin. Derfor bliver det en bred undersøgelse der forsøger at se hele mennesket og finde frem til skadesårsagen så det bliver et langsigtet behandlingsmål med fokus på forebyggelse.


Jeg har særligt interesse for nakke, hovedpine og svimmelhed - herunder øresten. Hvilket ofte er langvarige problematikker der kræver grundig udredning og behandling. Desuden har jeg beskæftiget mig meget med lænd, hofte og knæ.


Udover individuel behandling kører jeg også holdtræning særligt indenfor neurologi og rheumatologi, hvor målet i højere grad går på håndtering og mestring. Samtidig er træning en essentiel del til at hæve eller bibeholde ens niveau. Der har jeg særligt fokus på variation med patienten i centrum, så patienten får et medansvar for træning.