Laser

Laserbehandling

Hvordan virker det?

Når laserlys af rette bølgelængde og mængde af energi tilføres væv startes en lang række processer i vævet, der under et kaldes fotobiomodulation. Fotobiomodulation virker inflammationsdæmpende, smertelindrende og fremmende på heling af traumatiseret væv.Hvad kan man behandle?

Laserterapi lindrer smerte, dæmper inflammation og giver bedre og hurtigere heling af traumatiseret væv. Så mulighederne er virkelig mange! Laser er derfor velegnet og bliver brugt til sportsskader, rygproblemer (inkl. diskus prolaps og almindelig hold i ryggen), gigt, hudlidelser og hurtigere heling i forbindelse med kirurgi. Der skal bare én af faktorerne til stede: Inflammation, smerte eller et ønske om hurtigere og bedre heling. Laserterapi er et virkelig stærkt værktøj i den terapeutiske værktøjskasse – enten som stand alone behandling eller som en del af en behandlingsplan.Hvordan føles det, og er der bivirkninger?

Ofte beskrives behandlingen, som en behagelig varme. Ved nervepåvirkning vil man nogle gange opleve varmen langs nerven. Ved korrekte anvendelse er der ikke nogen bivirkninger.Anbefaling

Vores lasertype bruges bl.a. af det danske herrelandshold i fodbold, hvilket kan ses her på youtube.


  Priser

  Ikke-medlem af danmark:

  Førstegangsbehandling +

  laser: 384,27 kr

  Normal behandling + laser:

  288,32 kr

  Kun laser: 232,22 kr


  Medlem af Danmark:

  Førstegangsbehandling +

  laser: 251,72 kr

  Normal behandling + laser:

  200,32 kr

  Kun laser: 173,22 kr


  Pakketilbud 5x laser 500 kr

  (spar 100 kr)