Sportsskader

Sportsskade behandling

En sportsskade er en skade, som er sket i forbindelse med en sportsgren. Få profressionel vejledning i hvad du selv kan gøre, og hvad din terapeut kan gøre for at fremme helingen, og guidening i genoptræning af den skadede kropsdel. Det store spørgsmål er altid, hvornår man er klar til sporten igen, og her vil du blive testet og sammen med terapeuten lave en plan.

Eksempler på sportsskader:

  • Skade på forreste/bagerste korsbånd, ledbånd, menisk eller knæskal.
  • Fibersprængninger og forstrækninger typisk i baglår, forlår, lyske eller læg.
  • Ankelforstuvninger.
  • Achillesene- eller hælsmerter.
  • Kompressionsskader som fx trælår, slag på læg.
  • Vrid i skulder eller albue.
  • Akutte ryg- eller nakkesmerter efter vrid eller fald.

Akut sportsskade tilbud

Undgå ventetiden hos lægen og kom igang med det samme! Der behøves ikke henvisning, men der kan bagefter aftales et forløb med henvisning om nødvendigt.

Pris: 850 kr for førstegangsundersøgelse samt 2×30 eller 4×15 min opfølgende behandling.

Er du medlem af Danmark, kan du trække 264 kr. fra.

Første undersøgelse går ud på at diagnosticere din skade, rådgive og vejlede, påbegynde tidlig genoptræning og behandle vævet for at øge helingen.

Dette tilbud inkluderer en masse ting, som normalt ville koste yderligere: laserbehandling (120×3 kr), tapening (60 kr), elastik til øvelser (99 kr) og selvfølgelig et træningsprogram.

Et godt tilbud til at få hjælp med det samme og øge dine chancer for at blive klar hurtigere og stærkere!

Oplagt til dig der akut har fx; vredet ankel eller knæ, fået slag på lår eller læg, fibersprængning/forstrækning i lår, lyske eller læg samt diverse overbelastningsskader.

Er du i tvivl om din skade kræver behandling og genoptræning, kan du også kontakte os.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål, som du gerne vil have en fysioterapeut til at svare på? Det kan være, du er i tvivl, om du vil have gavn af en fysioterapeutisk behandling eller har brug for råd eller afklaring. Kontakt os her, og vi vil svare hurtigst muligt.

Bestil en tid hos os allerede i dag. Kontakt os i dag på telefon (+45) 62 21 44 93 eller mail svendborgsundfys@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag