Fysioterapi

Fysioterapibehandling

Behandlingstid:

Vi bruger oftest 45 min på førstegangsundersøgelsen, mens de efterfølgende behandlinger som regel varer 30 min.

Første behandling:

Fysioterapeuten spørger ind til dit problem og til dine forventninger, og du bliver grundigt undersøgt. Du får et bud på årsagen til dit problem og forslag til behandling.

Antal behandlinger:

Antal behandlinger, og hvor ofte du skal komme til behandling, afhænger af problemets art og omfang.

Aktiv behandling:

Du kan selv i stor udstrækning efter anvisning bidrage til et godt behandlingsforløb ved f.eks. at lave hjemmeøvelser, motionere mere eller mindre end du plejer, træne på en anden måde end du gør, eller lægge din livsstil om.

Hvad kan en fysioterapeut:

Vi tager os af smerter og skader i muskler, sener og led, f.eks. knæ- og skulderproblemer, tennisalbue, ondt i ryggen, ischias, hovedpine, piskesmæld, bækkenbundsproblemer og inkontinens hos både kvinder og mænd og gener efter kræftbehandling eksempelvis ødembehandling.

Behandlingsteknikker:

Fysioterapi har til hensigt at stimulere fysisk funktion og hensigtsmæssige bevægelsesmønster samt at fremme heling af det væv, som eventuelt er skadet eller overbelastet. Målet med behandlingen er, at smerten nedsættes, funktionen normaliseres og forebygge tilbagefald.

På klinikken arbejder vi med:

Øvelser med henblik på styrke, bevægelighed, smidighed, stabilitet, kropsbevidsthed og hensigtsmæssige bevægelsesmønstre. Vi laver individuelle træningsprogrammer med beksrivelse, billeder og video uden ekstra beregning.

Manuelle teknikker, som ledmobilisering (McKenzie, Maitland, MET, Mulligan), massage, bindvævsløsning, udspænding af muskel- og nervevæv.

Vi bruger også ultralyd, laser og kinesiotape.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål, som du gerne vil have en fysioterapeut til at svare på? Det kan være, du er i tvivl, om du vil have gavn af en fysioterapeutisk behandling eller har brug for råd eller afklaring. Kontakt os her, og vi vil svare hurtigst muligt.

Bestil en tid hos os allerede i dag. Kontakt os i dag på telefon (+45) 62 21 44 93 eller mail svendborgsundfys@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag