Massage

Massage behandling

Massage har været brugt i flere tusinde år og har mange positive effekter for både kroppen og sindet. Det har en beroligende effekt og øger blodgennemstrømningen i musklerne, hvilket er med til afslappe spændte muskler og øge velværet og kroppens naturlige balance.

Behandlingsformen er en del af en fysioterapeuts redskab, men kun én ud af mange teknikker og sjældent førstevalget i at komme mere problematiske gener til livs. I den fysioterapeutiske behandling vil der ofte blive prioriteret andre behandlingstiltag som ergonomi, korrigering af bevægemønstre, manuelle teknikker, instruktion i øvelser osv. Der vil således ikke blive tid til en grundig gang massage, selvom massage kan være yderst effektivt til at løsne spændinger og øge velværet efter en stressende dag eller uge.

Derfor tilbydes massage som anden behandling end fysioterapi, uden tanker på øvelser og diverse ændringer, men bare afslapning og nydelse for en spændt krop og stresset sind.

Massagebehandlingen udføres til følgende priser:

30 min: 275 kr
45 min: 375 kr

– Kan også købes som gavekort.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål, som du gerne vil have en fysioterapeut til at svare på? Det kan være, du er i tvivl, om du vil have gavn af en fysioterapeutisk behandling eller har brug for råd eller afklaring. Kontakt os her, og vi vil svare hurtigst muligt.

Bestil en tid hos os allerede i dag. Kontakt os i dag på telefon (+45) 62 21 44 93 eller mail svendborgsundfys@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag