Laser

Laser behandling

Hvordan virker det?

Når laserlys af rette bølgelængde og mængde af energi tilføres væv startes en lang række processer i vævet, der under et kaldes fotobiomodulation. Fotobiomodulation virker inflammationsdæmpende, smertelindrende og fremmende på heling af traumatiseret væv.

Hvad kan man behandle?

Laserterapi lindrer smerte, dæmper inflammation og giver bedre og hurtigere heling af traumatiseret væv. Så mulighederne er virkelig mange! Laser er derfor velegnet og bliver brugt til sportsskader, rygproblemer (inkl. diskus prolaps og almindelig hold i ryggen), gigt, hudlidelser og hurtigere heling i forbindelse med kirurgi. Der skal bare én af faktorerne til stede: Inflammation, smerte eller et ønske om hurtigere og bedre heling. Laserterapi er et virkelig stærkt værktøj i den terapeutiske værktøjskasse som en del af en behandlingsplan.

Hvordan føles det, og er der bivirkninger?

Ofte beskrives behandlingen, som en behagelig varme. Ved nervepåvirkning vil man nogle gange opleve varmen langs nerven. Ved korrekte anvendelse er der ikke nogen bivirkninger.

Anbefaling

Vores lasertype bruges bl.a. af det danske herrelandshold i fodbold, hvilket kan ses her på youtube.

Priser

120 kr pr laserbehandling oveni normal behandlingstakst

5-pakke 500 kr oveni normal behandlingstakst

Se normal behandlingstakst her. Der skal altid bestilles en første konsultation i starten, da vi ikke giver laser uden relevant undersøgelse og vurdering af problematikken. Derefter bruges enten opfølgende behandling eller kort behandling alt efter omfang.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål, som du gerne vil have en fysioterapeut til at svare på? Det kan være, du er i tvivl, om du vil have gavn af en fysioterapeutisk behandling eller har brug for råd eller afklaring. Kontakt os her, og vi vil svare hurtigst muligt.

Bestil en tid hos os allerede i dag. Kontakt os i dag på telefon (+45) 62 21 44 93 eller mail svendborgsundfys@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag