Praktisk info

Praktiske oplysninger

Tidsbestilling:

Efter henvisning fra egen læge, speciallæge eller sygehus bedes du selv kontakte klinikken for at aftale en tid. Vi er alle autoriseret af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Priser:

Du behøver ikke en henvisning fra lægen for at få behandling, men hvis du har en, betaler sygesikringen 40% af behandlingen. Honoraret for behandlingerne er fastsat efter overenskomst mellem Danske Fysioterapeuter og Danske Regioner og bliver reguleret hvert halve år. Se aktuelle honorarer her.

Medlem af Danmark:

Hvis du er medlem af “Danmark”, får du ca. halvdelen af patientandelen refunderet.

Hjemmebehandling:

Hvis du ikke er i stand til at komme på klinikken f.eks på grund af svært handicap eller svær sygdom, har vi mulighed for at behandle dig hjemme. Det skal fremgå af henvisningen, at du har brug for hjemmebehandling.

Vederlagsfri behandling:

Patienter med visse diagnoser fastsat i overenskomsten, kan modtage vederlagsfri fysioterapi. Der er særlige regler for, hvem der kan få vederlagsfri behandling. Du kan spørge på klinikken eller gå ind og læse om reglerne på Sundhedstyrelsens hjemmeside her.

Sundhedsforsikring:

Hvis du har en sundhedsforsikring eller anden privat tegnet forsikring, er der mulighed for at denne kan dække behandlingen. Vi samarbejder bl.a. med Nordic Netcare, PensionDanmark og Falck Healthcare mm. Der er endvidere nogle arbejdspladser, som dækker en del af behandlingen. Eksempelvis kan man søge om at få betalt op til tre behandlinger som ansat ved Svendborg Kommune. Ligeledes er der som pensionist eller førtidspensionist mulighed for at få tilskud, hvis man er berettiget til at få helbredstillæg.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål, som du gerne vil have en fysioterapeut til at svare på? Det kan være, du er i tvivl, om du vil have gavn af en fysioterapeutisk behandling eller har brug for råd eller afklaring. Kontakt os her, og vi vil svare hurtigst muligt.

Bestil en tid hos os allerede i dag. Kontakt os i dag på telefon (+45) 62 21 44 93 eller mail svendborgsundfys@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag