Salg

Speciallavede indlægssåler

Formes efter din fod og korrigeres

SuperSole er til dig, der har behov for en individuelt tilpasset støtte til dine fødder, som de ikke får af normale sko eller præfabrikerede såler. Sålerne er dynamiske og understøtter dine musklers evne til at stødabsorbere og dermed ikke en dyr klods, der gør dine muskler passive. Der vil udover sålerne blive lavet en professionel fysioterapeutisk undersøgelse af din fødder for at vurdere yderligere tiltag, som kan understøtte sålernes virkning.

Salg af varer

På klinikken har vi som ekstra service til vores patienter et stort udvalg af varer, som kan understøtte en god behandlingseffekt bl.a. knæbind, svangstøtte, såler, elastikker og mm. Alle produkter er af god kvalitet men stadig for en rimelig pris. Selvom du ikke er patient på klinikken, kan du også komme forbi og prøve dem. Alle varer kan prøves indenfor rimelig tid og sendes tilbage igen, hvis ikke man er tilfreds med effekten!

Støttebind


Støtte til knæet ved vrid, springerknæ, schlatterknæ, korsbånd og ledbåndskader. Støtte til vrid i ankel, håndled og albue samt tennisalbue. Også dropskinne.

Træningsredskaber


Balancebræt, vippebræt, balancepude, træningselastikker, foamroller, håndvægte, pilatesbolde og fod- og håndtræningsbolde.

Fodstøtte


Skoindlæg, såler, svangstøtte, hælsporeindlæg, forfodspelotte, knystbeskyttere, tåskillere, løbesokker og kompressionssokker.

Diverse


Ballstik, massagebolde, varme og kulde pakninger, lænde- og nakkestøtte, skråkile og sportstape.