Tilfredshed og effekt

Tilfredshed og effekt undersøgelser

Tilfredshedsundersøgelse

For nogle år siden deltog klinikken i en landsdækkende tilfredshedsundersøgelse, hvor Danske Fysioterapeuter vurderede spørgeskemaer fra over halvdelen af alle klinikker og 2/3 af alle fysioterapeuter i praksissektoren.

Vores patienters positive besvarelser lå i alle spørgsmål over landsgennemsnittet, og når det omhandlede spørgsmål angående vurdering af undersøgelse, behandling og vejledning, var vores klinik også i den bedste 1/3 af alle klinikker. Vi lå også over landsgennemsnittet på spørgsmål om effekten af vores behandlinger.

Effektundersøgelse

Tidligere har klinikken, som nok den eneste i landet, lavet sin egen effektundersøgelse. I gennem 2 år blev alle vores patienter spurgt om deres smerte/gene-tal (0-10) og medicinforbrug ved behandlingsstart og ved afslutning igen. 543 behandlingsforløb indgik i undersøgelsen.

90% af patienterne angav, at de havde fået det bedre efter behandlingerne og heraf var over 27% af dem helt smertefri.

Lidt over 1/3 af patienterne havde et medicinforbrug ved behandlingsstart. Af disse blev 55% helt smertefri og yderligere 20% havde nedsat deres medicinforbrug ved behandlingsafslutning.

83% af alle patienterne havde et smerte/gene-niveau på 5 eller derover ved behandlingsstart og 65% af dem havde gået med deres lidelser i 3 måneder eller mere.

Skulle du være interesseret i at se nærmere på rapporterne fra undersøgelserne, kan du blot spørge efter dem på klinikken.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål, som du gerne vil have en fysioterapeut til at svare på? Det kan være, du er i tvivl, om du vil have gavn af en fysioterapeutisk behandling eller har brug for råd eller afklaring. Kontakt os her, og vi vil svare hurtigst muligt.

Bestil en tid hos os allerede i dag. Kontakt os i dag på telefon (+45) 62 21 44 93 eller mail svendborgsundfys@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag