Indlægssåler

Speciallavede indlægssåler

Formes efter din fod og korrigeres

På Svendborgsund Fysioterapiklinik tilbyder vi speciallavede såler ved navn SuperSole.

Sålerne kan enten være en del af ens behandlingsforløb på klinikken, eller man kan komme udefra og bestille tid. Sålerne kan ikke stå alene, så der vil blive gennemgået øvelser samt givet råd og vejledning som en del af konceptet.

Hvad er SuperSole

  • SuperSole er et behandlingskoncept for fodrelaterede problemer, skabt af og for fysioterapeuter, som er kvalitetssikret via løbende forskning og udvikling.
  • Alle SuperSole behandlere har været igennem et kursusforløb
  • Indlægssåler er lette og hurtige at fremstille og baseret på en grundig og formaliseret undersøgelse.
  • SuperSole er et behandlingskoncept – IKKE kun en indlægssål
  • SuperSole tillader fodens naturlige funktioner
  • SuperSole bruges blandt andet af Team Danmark, eliteudøverer, det svenske militær, det danske militær, samt i 100.000-vis af andre personer.
  • Er du ikke tilfreds med sålerne, bytter vi dem.

SuperSole er en dynamisk indlægssål. Svangen tillader fodens naturlige bevægelser og

hjælper foden i den rigtige retning, således fod og krop naturligt kan få en optimal afvikling.

Forundersøgelsen

Der vil blive lavet en grundig undersøgelse af dine fødder og deres påvirkning af biomekanikken længere oppe i kroppen, som skal danne grundlag for udfærdigelsen af sålerne.

Hvis der ud fra undersøgelsen ikke vurderes behov for speciallavede såler alligevel, vil dette blive tydeligt, men det er selvfølgelig din egen beslutning.

Til slut vil typen af sål vurderes sammen med patienten, og der kan bestilles den rette type i den rette størrelse, så sålen er klar til at blive lavet efter 1-2 arbejdsdage.

Konstruering af såler

Sålerne konstrueres ved at varme den udvalgte flade sål op og forme den til din fod, efter den er blevet korrigeret ud fra undersøgelsesfundene. Allerede efter 1 minut vil sålen afstives, og den kan testes og korrigeres, indtil du er tilfreds med resultatet. Sørg for at medbringe de sko, du vil have, at sålen passer til.

Opfølgning på sål og øvelser

Det er vigtigt at følge op på, om sålen skal rettes ekstra til efter 2 uger, og der skal følges op på øvelser for foden. Herefter har du 2 uger igen til at vurdere, om du vil beholde sålen, eller den skal returneres. Du får pengene tilbage for selve sålerne, hvis du ikke er tilfreds, men undersøgelses- og behandlingstiden kan ikke refunderes.

Priser

Et par såler
900 kr

Forundersøgelsen (30-45 min)
313,51 kr

Konstruering af såler (30 min)
313,51 kr

Opfølgning på sål og øvelser
209,02-313,51 kr

“Jeg har rigtig meget glæde af sålerne, da jeg går bedre nu, og min omgangskreds kan også se det. Kombinationen af sålerne og øvelserne gør, at jeg også går bedre uden.
– Conny Søsborg

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål, som du gerne vil have en fysioterapeut til at svare på? Det kan være, du er i tvivl, om du vil have gavn af en fysioterapeutisk behandling eller har brug for råd eller afklaring. Kontakt os her, og vi vil svare hurtigst muligt.

Bestil en tid hos os allerede i dag. Kontakt os i dag på telefon (+45) 62 21 44 93 eller mail svendborgsundfys@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag